♡ ce mai aștepți?

18:42

   Îți amintești cum spuneai că aștepți cu nerăbdare vara pentru a-ți crea cele mai de neuitat amintiri? Acum, însă, ce faci? Dimineața te trezești târziu, restul timpului mănânci, te relaxezi, vizionezi filme sau seriale și, în cel mai bun caz, citești câte ceva, apoi iarăși te culci. Fiecare zi trece în zadar, nimic productiv nu realizezi și, pe lângă aceasta, inspiri celor din jur aceeași atitudine. Și chiar dacă ai o rutină mai încărcată sau diferită, încearcă ceva nou, ACUM e timpul perfect ♡

   Ce mai aștepți? Trezește-te devreme și admiră splendidul răsărit. Dis-de-dimineață te vei încărca cu gânduri pozitive care te vor face să te simți minunat întreaga zi.

   Ce mai aștepți? Fă ceva folositor pentru starea ta fizică și psihică, și ieși la alergat. Nimic nu este mai plăcut ca razele soarelui să-ți sărute obrajii în timp ce simți că zbori deasupra tuturor. După ce te-ai încărcat cu gânduri pozitive, încarcă-te și cu energie, pentru ca ziua ta minunată să fie și productivă.

   Ce mai aștepți? Organizează călătorii spontane. Fă-ți o surpriză ție însuți și vizitează localitatea natală, în caz că ești departe de ea, sau descoperă Moldova, înfloritoarea ta Patrie, care are atâtea locuri uimitoare ce sunt în așteptarea ta.

   Ce mai aștepți? Admiră frumusețea naturii. Tot ce ai nevoie este telefonul tău sau aparatul foto și imaginația ta nesfârșit de bogată. Captează fiecare detaliu începând de la un lan de flori până la o frunză cu o formă deosebită. În așa mod vei învăța să acorzi atenție detaliilor, dar vei rămâne cu o experiență și o amintire de neuitat.

   Ce mai aștepți? Deconectează pentru o zi internetul și vei observa câte activități găsești. Încearcă o rețetă nouă și originală, creată în totalitate de tine, și uimește-ți familia sau persoanele dragi. Încearcă să faci niște schimbări în camera ta, modificând locul mobilei sau decorând camera cu lucruri handmade sau luminițe multicolore. Încearcă să-ți reordonezi hainele în dulap după culori, după întrebuințare sau oricare alte criterii. Există o sumedenie de lucruri pe care le poți face, în loc să navigezi pe internet. Just try ♡

   Ce mai aștepți? Organizează o ieșire cu prietenii în care fiecare își lasă smartphone-ul acasă. În acest mod se nasc cele mai tari amintiri. Împreună puteți să găsiți un loc în care să prindeți cel mai frumos  apus, dar de data aceasta el va rămâne în memoria voastră, nu a telefonului ;)

   Ce mai aștepți? Admiră sub clar de lună multitudinea de stele ce creează acest magnific peisaj. Fie că o faci singur sau cu cineva, acest lucru te va motiva să descoperi constelațiile, pe care la sigur nu le știai. Astfel vei rămâne nu doar cu o experiență de neuitat, dar și cu anumite cunoștințe.

   Ce mai aștepți? Există atâtea motive să lași rutina ta zilnică plictisitoare și să descoperi ceva nou, iar tu ești încă aici?






You Might Also Like

0 comentarii