Zâmbește mereu!

21:47

    Zâmbește mereu, indiferent de situație! Nu fi trist! Nu-ți irosi viața doar pe lucruri rele și care-ți creează sufletul posomorât. Prin zâmbetul tău și alți oameni zâmbesc și tot așa în continuare. Fii cel ce face lumea mai bună, fii cel ce face o schimbare în omenire, fii cel mai POZITIV dintre toți. Să nu-ți treacă prin minte gânduri precum „nimeni nu are nevoie de mine, nimeni nu știe de mine, nimeni nu mă vrea”. Nu, așa ceva nu există. Tu ai o familie, o familie de care ești mândră și care e, la fel, mândră de tine. Mama, tata, surorile, frații, ei mereu vor fi mulțumiți de tine și în orice moment greu te vor ajuta.

    „Atâta timp cât putem zâmbi, cauza nu e încă pierdută” afirmă Shakespeare, deoarece zâmbetul este cea mai puternică armă contra oricărei probleme. El este forța binelui spiritual, el mereu te va motiva să treci noi lumi, noi hotare, noi vise. Fiecare din noi are o dorință, un vis. FIECARE are așa ceva. Unii vor să devină ideali, alții vor să cucerească ceruri, alții doresc premii, dar o mare majoritate nu se gândesc că aceste lucruri sunt imposibile dacă nu depui efort și dacă nu ai ca arma principală zâmbetul.

     Chiar dacă ai o rană adâncă în suflet nu arăta celor din jur asta. „Fii fericit pentru ceilalți și trist pentru tine” e sloganul de care trebuie să te conduci pe viitor. Majoritatea spun că nu e corect să purtăm măști, care întruchipează ceea ce nu suntem de fapt, însă dacă vom ascunde zâmbetul după acea tristețe, ce va fi? Vom fi noi triști, văzându-ne alți oameni se vor întrista și ei și tot așa în continuare. La ce vom ajunge? La nimic. Fii mereu cu zâmbetul pe buze și gândește pozitiv!




   

You Might Also Like

0 comentarii