Summer Vibes: Lucruri pe care le poți face vara

15:27

   E vară! Probabil cel mai așteptat anotimp dintre toate. Trei luni care scurg foarte rapid, ca exemplu fiind luna iunie care parcă nici nu a fost. Vara este un timp perfect pentru a primi o cantitate mare de inspirație și motivație
   Recunosc că titlul și mesajul acestei postări nu este ceva foarte original, dar totuși haideți să încercăm să spargem toate stereotipurile cu câteva idei cît de cît mai neobișnuite.

   1.Creează o cutie cu amintiri. Cei ce urmăresc mulți vloggeri de pe YT își dau seama cam la ce mă refer, adică trebuie să iai o simplă cutie de carton, iar acolo îți pui unele lucruri care îți creează amintiri plăcute. Ți-aș propune să începi prin a scrie o scrisoare în viitor, lucru pe care eu l-am făcut și mi-a trezit o adevărată plăcere. Apoi în acea cutie poți să pui jurnalul tău (pe care l-ai finisat, desigur), vreo colecție de anumite lucruri, caietele tale de la școală, unele evaluări la care ai primit note foarte mici(la care ai eșuat) sau la care ai primit note foarte mari(10, de exemplu), brățări/cercei/coliere care ți-au plăcut foarte mult sau care le-ai cumpărat când ai fost la tabără, mare etc., pix-uri, creioane simple, radiere, ascuțitoare care le-ai folosit și au fost preferatele tale, agendele tale din fiecare an,scrisori de la prieteni, jucăria de pluș preferată și alte lucruri.




   2.Încearcă să scrii propriul roman. O idee cam banală, dar totuși interesantă. Dacă ești un maniac al lecturii și crezi că ești în stare să îndeplinești un asemenea lucru, atunci ce mai aștepți? Ia o foaie și un pix și dă start altei vieți. Nu este necesar să scrii 500 de pagini, la urma urmei nu o să-l publici nicăieri, o să-l pui într-o cutie cu amintiri, iar când va mai trece timpul îl vei citi și-ți vei aminti cu cât entuziasm ai scris toate paragrafele, toate momentele. Este de dorit să-l păstrezi, pentru că atunci când vei avea proprii tăi copii, să calce și ei pe urmele tale, să le dai un mic imbold.




   3. Colecționează ceva neobișnuit. Vara e anotimpul în care avem multe obiecte ciudate în jurul nostru, ceea ce ne permite să le colecționăm. Cu cât mai neobișnuită va fi colecția, cu atât mai interesant va fi să o mărești. Poți încerca să îți faci o colecție de pietre, de frunze cu o formă mai bizară(chiar dacă într-un final se vor usca, oricum va fi interesant), brățări, dar cred că cel mai neobișnuit ar fi ambalajele de la înghețată. Da, ambalaje de la înghețată :D, deoarece mereu vor rămâne intacte, îți vor aminti de vară și vei putea oricând mirosi aroma înghețatei :D. Tot ce-ți rămâne să faci este să le pui într-un plic, pe care mai apoi să-l pui în cutia ta cu amintiri.



   4.Creează-ți un summer-playlist. Vara, nu știu cum voi, dar eu călătoresc foarte mult, în special în luna august, de aceea eu mereu îmi creez câte un playlist cu cântecele care au un caracter mai văratic. Și dacă tot am luat subiectul, doresc să vă propun câteva piese pe care le-am ales eu pentru acesta:
Sia ft. Sean Paul - Cheap Thrills
YG - My Nigga
Jonas Blue - Perfect Strangers
Kronicle - Thinking About You
Major Lazer - Light It Up
Coldplay - A Sky Full Of Stars
Zara Larsson - Lush Life
Gnash - i hate u i love u
Rihanna ft. Calvin Harris - This Is What You Came For
Years & Years - Eyes Shut
Ivana - Tomorrow
Lariss - Dale Papi
Twenty One Pilots - Ride
Becky G - Shower
TINI - Born to Shine
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
Fifth Harmony - Work from Home
Meghan Trainor - Me Too
Charli XCX - Boom Clap


   5.Înregistrează un video în decursul verii. Dacă ai un aparat foto sau un telefon cu cameră video bună atunci încearcă și tu. Acest video, însă, nu va fi unul ca toate celelalte, ci mai diferit. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi în fiecare zi cel puțin 2 minute(în aceste 2 minute puteți include nu doar un video, ci mai multe), iar așa timp de o lună sau toată vara. Apoi, la final(sau treptat) veți uni toate clipurile făcute într-unul scriind pe fiecare la ce dată a fost făcut. Pentru a face toate acestea puteți folosi editorul „Camtasia Studio 8”. Video-ul pe care l-ați obținut va rămâne o amintire plăcută, iar așa puteți face în fiecare an. Cred că ați înțeles câte ceva din ceea ce am spus, nu sunt geniul explicațiilor :D.




You Might Also Like

2 comentarii